Betaling

De link die je probeert weer te geven lijkt ongeldig.

iDEALiDEAL-groot

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal PP_logo_h_200x51

Met uw PayPal account kunt u bij ons betalen. Via PayPal kunt u veilig met uw Creditcard betalen. U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal is betalen online veilig en beschermd.

Eenmalige automatische incasso

Ook heeft u de mogelijkheid om te betalen via een eenmalige automatische incasso. Hiervoor is wel meer administratief werk nodig, wat de aanvraag en erkenning van deĀ ZBR vertraagd. Voor het afhandelen van uw opdracht via eenmalige automatische incasso brengen wij 1,5% kosten in rekening (met een maximum van 10 euro).

Indien geen van deze opties mogelijk is binnen uw bedrijf is het bij uitzondering mogelijk om te betalen op rekening middels een factuur. Voor het afhandelen van uw opdracht brengen wij bovengenoemde kosten in rekening.

Neem via info@qsn.nl contact met ons op.

Algemene voorwaarden

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.