Paula Duijnhoven

Vanuit mijn opleiding en HR-achtergrond weet ik hoe belangrijk de menselijke factor is binnen processen en (verander)projecten. Omgaan met mensen vind ik dan ook enorm leuk! Privé en zakelijk ben ik sterk in een-op-een-relaties en wil ik graag begrijpen wat bij de ander speelt. Vaak stel ik onbewust precies de juiste vragen om mensen aan het praten te krijgen, maar ook aan het denken te zetten.

Door goed te luisteren, openheid te creëren en duidelijkheid te scheppen, kan ik mensen verbinden, ze enthousiasmeren en in beweging krijgen. Wanneer zij vervolgens zelf verder gaan met optimaliseren en ze hun werk nog leuker en efficiënter maken, heb ik mijn ultieme doel bereikt. Dat mijn ConsultantProfiel (www.qsnconsultants.nl) ‘vernieuwende partner’ is, verbaast mij dan ook niets…

Daarnaast vind ik het fijn om orde in chaos te creëren. Voor mij staat chaos voor kansen voor verandering en verbetering. Maar ik vind het niet snel goed, het moet perfect! Kwaliteit is voor mij daarom het creëren van toegevoegde waarde op een zo praktisch en efficiënt mogelijke manier. Alles in balans: mooi en zinvol, goed onderbouwd en praktisch.

"Alles in balans: mooi en zinvol, goed onderbouwd en praktisch"